Meny

Slutspel för junior-SM i hockey i Nyköping

18 februari 2020
Uppleva och göra

För sjätte året i rad arrangerar Nyköpings SK tillsammans med Svenska ishockeyförbundet herrarnas J-SM-slutspel i ishockey i Nyköping. Semifinaler och finalspel för J18 och J20 kommer genomföras 2–5 april 2020 på Nyköpings Arenor, Rosvalla

- Det är fantastiskt kul att man väljer Nyköping som spelplats igen. Dessutom en stor fjäder i hatten för Nyköpings Sportklubb som arrangerande förening. Att Nyköping får stå som värdstad för mästerskap och stora evenemang ger effekter för hela staden och besöksnäringen. Det skapar också en stolthet hos oss som värdarena som vi hoppas att även Nyköpingsborna känner och att många tar chansen att uppleva förstklassig hockey, säger Lars Persson, tf verksamhetschef Nyköpings Arenor.

Kommunstyrelsens ordförande Urban Granström (S):
- Föreningarna på Rosvalla arbetar hårt för att utveckla arrangemangen på arenan. Nyköpings SK visar verkligen vägen med att arrangera junior-SM för sjätte gången. Det är imponerande. Föreningen gör ett fantastiskt arbete.

Kvalitet i Nyköping

Evenemangsansvarige Christian Vallin säger att det är en stor ära för föreningen att få arrangera JSM i ishockey.

- Sex år i rad är inget annat än ett gott bevis för kvalitetsstämpeln som föreningen, arenan och alla runt omkring satt på arrangemanget. För Nyköpings SK betyder det mycket att vår fantastiska hockeypublik, sponsorer, partners och utövare får chansen att se dessa spelare live innan de beger sig vidare i sina idrottskarriärer mot SHL och NHL. Det har varit häftiga matcher varje år och 2020 lär inte bli ett undantag.