Meny

Samhällsbyggnadschefen vill öka företagsdialogen

31 oktober 2019
Bo, bygga och miljö Näringsliv och arbete Kommun och politik

Vill du få egen tid med Samhällsbyggnadschefen i kommunen? Nu har du möjligheten. Från och med november blir det möjligt att boka samtal eller möten på måndagar mellan kl 8-9.

Varje dag har Samhällsbyggnad i Nyköpings kommun mängder med företagskontakter. Har du upplevt något där vi kan bli bättre inom något av våra myndighetsområden Bygg, Miljö eller Livsmedel? Eller har du funderingar i samband med köp av företagsmark, detaljplanering, naturvård eller planering av framtida infrastruktur? 

Vi behöver dina synpunkter

För att utöka dialogen med företagare och hantera ärenden, synpunkter och problem, kommer samhällsbyggnadschef Anna Selander att vara tillgänglig för samtal med företagare varje måndag morgon mellan kl 8-9. Du kanske har upplevt något du funderar över, kritik eller förbättringsförslag. Tveka inte i så fall, dina synpunkter kan bli ett viktigt bidrag i kommunens arbete att utveckla ärendehantering, samverkan och effektivitet.

Du bokar din tid genom att mejla Anna Selander på  anna.selander@nykoping.se Ange datum och tidpunkt för samtalet. I ämnesraden anger du ”Måndagsmöte med företagare”. Du avgör själv om du vill prata i telefon, skajpa eller ses. Om du inte vill samtala men framföra en synpunkt, mejla den till Anna. Skriv då ”Synpunkt” i ämnesraden. 

En del av Fokus nöjd kund

Samtalet är ett underlag i vårt utvecklingsarbete Fokus nöjd kund som ska bidra till ett gott företagsklimat och stimulera tillväxt och företagande. Välkommen att höra av dig!

Du hittar mer information om utvecklingsarbetet Fokus nöjd kund på vår webbplats.