Dags för Framtidsdagen 2023

3 februari 2023
Företag och näringsliv Jobb och arbetsmarknad Företag och näringsliv Jobb och arbetsmarknad

På torsdag 9 februari är det dags för Framtidsdagen. Ett fullspäckat program väntar för dig som vill bli inspirerad och informerad om av att veta mer om möjligheterna till kompetensutveckling och karriärmöjligheter lokalt och på distans. 

Ta chansen att lyssna på intressanta föreläsningar och panelsamtal samt träffa arbetsgivare och branschföreträdare. Du får också möjlighet att få individuell pepp inför anställningsintervjuer, stärka ditt CV eller testa VR med Modda Sörmland.     

Framtidsdagen är ett evenemang som vill lyfta fram de kompetensutvecklingsmöjligheter som erbjuds lokalt och på distans. Väcka tankar, upplysa och inspirera. Dagen vänder sig både till dig som kanske vill byta jobb eller vidareutbilda dig, och till företag som vill kompetensutveckla medarbetare.

Dagen startar kl. 13 på Culturum med utställare som Polisen, SSAB och Region Sörmland med flera. Föreläsningar och panelsamtal startar kl. 15. Dagen avslutas klockan 19.
Möjlighet till förtäring finns på plats.

– Framtidsdagen är ett viktigt arrangemang för Nyköping & Oxelösund och som är bra för våra invånare som är redo att ta nästa steg i sin utveckling; karriärbyte, heltidsstudier, kompetensutveckling genom deltidsstudier eller att starta eget företag, säger Ahmad Eid, kommunalråd som välkomnar och öppnar Framtidsdagens föreläsningar kl. 15

Framtidsdagen är ett kostnadsfritt evenemang och ingen anmälan krävs.

framtidsdagen.se kan du ta del av hela programmet och läsa mer.

Framtidsdagen är ett återkommande evenemang som arrangeras av Nyköpings kommun och Oxelösunds kommun tillsammans med Region Sörmland, Arbetsförmedlingen och Företagarna Nyköping & Oxelösund.