Motgång kan bli framgång med arbetsmarknadsdag på Eberspächer

8 mars 2019
Näringsliv och arbete

Välkommen till en arbetsmarknadsdag på Eberspächer den 24 april. Här får lokala företag en unik möjlighet att möta de medarbetare som söker jobb efter vinterns varsel.

Intresserade arbetsgivare är välkomna till Eberspächer på Arnö mellan kl 11-18 för att presentera sitt företag och sina rekryteringsbehov. Alla företag får plats för egen monter och kan också anmäla sig till att få 5-10 minuter att presentera sitt företag i ett rum bredvid. Är du företagare och intresserad av att möta kompetent personal för framtida rekrytering så är detta tillfället för dig.

Bland de arbetssökande finns många med specialkompetens; operatörer, svetsare, logistiker, ekonomer, HR, kvalitets-, säkerhets- och förändringskunniga.

Läs gärna vad Eberspächers VD Fredrik Zöögling berättade om sina medarbetare vid senaste företagslunchen. 

Sista dag för anmälan är 8 april och du gör din anmälan via denna länk.  Har du frågor om dagen skickar du dem till naringsliv@nykoping.se Vänliga hälsningar Campus Nyköping Företag

Arbetsmarknadsdagen arrangeras i samverkan med kommunala verksamheter i Nyköping och Oxelösund, Arbetsförmedling, fack och trygghetsorganisationer.