Hållbart företagande

11 november 2021
Allmänt
Tid: 17:00
Plats: Digitalt via Zoom

Är du ny- eller småföretagare i Sörmland inom besöksnäring, handeln eller den kulturella sektorn? Vill du veta mer om hållbarhetsperspektivet och hur du kan tillämpa det i ditt företag – då är det här seminariet för dig!

Hållbarhetsperspektivet blir allt viktigare för företagarna att såväl förstå som tillämpa. Hur kan jag som företagare långsiktigt driva mitt företag med nya arbetssätt och tillämpa en ekonomisk, social och miljömässig utveckling i företaget?

Här informerar vi om hur företagen kan få stöd i sitt hållbarhetsarbete, bla genom Nyköpings Kommun.

Föreläsare: Anna Bergström, Återbrukskonsult

ANMÄLAN

 

Seminariet ingår i en seminarieserie som arrangeras av Nyföretagarcentrum, Almi och Östsvenska Handelskammaren som en del av projektet ”Starta om ditt företag” med fokus på sörmländska företag. I dessa seminarier erbjuds en rad viktiga ämnen och en grundläggande kompetensutveckling för ny- och småföretagare. Vid dessa tillfällen ger vi företagaren kunskap för att växa samtidigt som den får en bredare bild av de möjligheter som finns hos alla olika näringslivsaktörer! Seminariet är digitalt, så alla företag är välkomna, oavsett geografisk hemvist även om projektets tyngdpunkt är Sörmland. Projektet sponsras av Sörmlands Sparbank.