Morgonsoffan

9 oktober 2020
Allmänt
Tid: 08:00 - 09:00
Plats: https://www.youtube.com/nykopingskommun

Premiär för den digitala Morgonsoffan!

Varmt välkommen till årets andra upplaga av Morgonsoffan i Nyköping/Oxelösund som Nyköpings kommun är värd för den här gången. Vi kan inte träffas och mingla men vi erbjuder ett spännande digitalt program!

Först får vi träffa två bilveteraner i staden. Ulrika Munro-Jack som är vd och försäljningschef för Bilcenter i Nyköping. I februari öppnade företaget en helt ny bilanläggning på 3 358 kvadratmeter och är därmed Mercedes Benz första konceptanläggning i Skandinavien.

Den andre bilveteranen är Magnus Redlig, vd för Bilpunkten i Nyköping och årets företagare förra året. Här är inriktningen att sälja nyare, begagnade bilar.

Morgonsoffan gästas också av uppfinnaren Hans Franzén som bland annat uppfunnit ett vattenlås som nu börjat säljas i de större butikskedjorna.

Vi får även träffa länsmuseichefen på Sörmlands museum, Susanna Janfalk, vars arbetsplats nyligen utsågs till ”Årets museum” och Susanna kan berätta varför.

Och sist men inte minst får vi dagsaktuella kommentarer till läget i världen, landet och regionen när vår uppskattade nyhetspanel äntrar soffan igen. Ny i panelen är ingen mindre än Liselott Hagberg.

Klockan 08.00 börjar direktsändningen av programmet. Du deltar från din egen dator.

https://www.youtube.com/nykopingskommun
- öppnar när Morgonsoffan startar och finns tillgänglig i 2 veckor efter sändning

Välkommen önskar
Nyköping och Oxelösunds kommun, Region Sörmland, Företagarna och Sörmlands Sparbank