Företagslunch

9 september 2020
Allmänt
Tid: 12:00 - 13:00
Plats: Nyköpingshus

Näringslivsenheten i Nyköpings kommun bjuder in till luncher där du som är företagare kan ta del av aktuell information från kommunen, inspireras av talare och nätverka med andra företagare.

Efter ett uppehåll i våra företagsluncher startar vi nu upp igen, om än på ett lite annorlunda sätt. Allas säkerhet och att inte bidra till ökad smittspridning är vår prioritet men det ena behöver inte utesluta det andra. Vi tycker även att det är viktigt att bidra till att hitta nya sätt att verka och att få hjulen att börja rulla igen på ett ansvarsfullt sätt.

Lunchen äger rum i tält utanför Nyköpingshus med godkänd bordsplacering och tallriksservering. Vi kan ta emot max 50 personer, så först till kvarn!

Efter denna vår känns det naturligt att fokusera på besöksnäringen. På plats har vi Nyköpings turistchef, Erik Lindhe, som summerar turistsäsongen, berättar om hur vi arbetar med Nyköpings attraktivitet och planer framåt. Fokus kommer även bli på Inga Lindström-land, ett samarbete mellan flera kommuner längs kusten, som lockar turister från framför allt Tyskland, där Inga Lindström-filmerna blivit en succé. Vi gästas av Bavaria Films produktionsdesigner Dieter Bächle. På engelska kommer han att berätta om vad det är som gör Inga Lindström till den tittarsuccé den är och varför de kommer tillbaka till Nyköping för att filma år efter år.

Med oss denna lunch har vi även Per Karlsten på Nyköpingshus och Cecilia Ekberg från Hellmanska Gården som berättar om hur de resonerar utifrån nuvarande situation, de delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar och vad de tycker är viktigt framöver.

Programmet kommer att filmas så du kan ta del av innehållet i efterhand.

ANMÄL DIG HÄR

Sista anmälningsdag är 3/9.

Praktisk information
Pris: 120 kr per person. För att undvika köbildning, betala gärna via Swish i förväg till 123 466 76 63.

Föranmälan krävs, vi kommer inte att kunna ta emot drop in-gäster som tidigare.
Din anmälan är bindande. Tänk på entreprenören och matsvinnet! Ev. avbokning ska ske så fort som möjligt till naringsliv@nykoping.se