Företagslunch

26 februari 2020
Allmänt
Tid: 12:00 - 13:00
Plats: Nyköpingshus

Välkommen till den första företagslunchen av två då vi berättar om Nyköpings utvecklingsplaner, både av stadskärnan och kommunen i stort. Självklart träffar vi några av entreprenörerna som levandegör och verkar i områdena. Först ut är Åkroken och Bryggeriet!

Nyköpings kommuns plan- och naturchef, Maria Ljungblom, berättar om stadskärneutveckling, hur områden förvandlas och ger oss en trendspaning framåt. 
Pat Radestedt, enhetschef på Gata, Park, Hamn, visar upp planerna för Åkroken med grönskande park och lekplats. Om utvecklingsplanerna för Bryggeriet, som rymmer kreativa och kulturella näringar, berättar projektledare Ann de Jonge

Vi möter två entreprenörer från kreativa och kulturella näringar - Carl Wellander, skulptör med 20-årig bakgrund inom 3D-grafik och projektledare för Skulpturfestivalen 2019 och Terese Brandell, Årets Nyföretagare 2019 med sitt företag Blomstrande Brandell.

ANMÄL DIG HÄR

Sista anmälningsdag är torsdag 20 februari.

Din anmälan är bindande. Vänligen meddela eventuellt förhinder så snart som möjligt, tänk på matsvinnet och entreprenören!
Notera allergier i rutan "Övrigt".

Varmt välkommen!

Maria Karlsson
Näringslivschef
Nyköpings kommun