Morgonsoffan

10 maj 2019
Allmänt
Tid: 07:30 - 09:15
Plats: Restaurang Sailor Oxelösund

Vårens sista Morgonsoffa!

Med utsikt mot Oxelösunds Hamn intervjuar vi hamnchef Douglas Heilborn om vad som händer i hamnkvarteren. Hur ser konkurrensen ut mellan hamnarna vid östkusten? Vilka typer av externa affärer vill Oxelösunds Hamn ha? Vi får även lite inblick i hur Douglas är som person och ledare.

EM i Segling går snart av stapeln i Oxelösund. Är vi alla redo och beredda på anstormningen av internationella båtar och seglare? Vi träffar Hans Johansson, OXSS och Anders Magnusson kultur och fritidschef, Oxelösunds kommun.  

Vi får en ny krögare på Källan, Jogersö. Vad blir det för satsning och inriktning? Vi träffar Matkreatören i Jönåker AB.

Det blir även boktips och lottdragning och traditionsenlig sommartårta. 

Kl 07.30 är kaffe och smörgås framdukat. Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller..

Att besöka Morgonsoffan är kostnadsfritt, men din anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro faktureras du en avgift på 200 kr. 

Varmt välkommen önskar Oxelösunds kommun, Nyköpingsregionen, Nyköpings kommun, Almi, Företagarna Nyköping Oxelösund, Region Sörmland och Sörmlands Sparbank.

 

Anmäl dig här!

 

Morgonsoffan äger rum cirka 8 gånger per år – här intervjuas företagare, politiker eller andra nyckelpersoner. Vi äter frukost tillsammans och nätverkar. Morgonsoffan vänder sig i första hand till företagare och deras anställda. Vi som arrangerar Morgonsoffan är Nyköpingsregionen, Nyköping och Oxelösunds kommun, Almi, Region Sörmland, MINO och Företagarna Nyköping Oxelösund.

Det är kostnadsfritt att besöka Morgonsoffan och vi bjuder på kaffe och smörgås.

Program för dagens Morgonsoffa meddelas inom kort.