Stefan Heinebäck ny chef för division Social omsorg

23 september 2016

Stefan Heinebäck blir ny divisionschef för Social omsorg i Nyköpings kommun. Han tillträder sin tjänst 15 december 2016. Stefan Heinebäck kommer närmast från Nacka kommun där han har varit chef för verksamheten för individ- och familjeomsorg. Han har tidigare också arbetat i Sollentuna kommun, både som handläggare och som chef.

Stefan Heinebäck drivs av att skapa nytta för människor i behov av stöd. Han ser fram emot att arbeta som divisionschef och tillsammans med medarbetarna, politikerna, kommuninvånarna och övriga samarbetspartners fortsätta att utveckla Nyköpings kommuns arbete inom ramen för divisionen.

- Det som driver mig i mitt arbete är att skapa nytta för människor i behov av vårt stöd. Vi måste våga prova nya former för att utveckla och förenkla vardagen för våra kommuninvånare. Jag är också medveten om att vi står inför fler utmaningar i form av personalrekryteringar och att vi ska vara en attraktiv arbetsplats där man vill stanna och utvecklas, säger Stefan Heinebäck.

Stefan Heinebäck är 46 år och bor i Solna. Han efterträder Birgitta Harvyl som har varit tillförordnad chef för division Social omsorg sedan Ann Malmström slutade.