Nyköpings kommun upphandlar hantverkstjänster

2 mars 2016

Nyköpings kommun inleder nu en större upphandling av hantverkstjänster inom 14 olika fackområden.

Totalt kommer ett 40-tal avtal att tecknas för löpande avrop av tjänster. Små som stora företag välkomnas att lämna anbud och det är fullt möjligt att lämna anbud på endast ett område.

Upphandlingen föregicks i höstas av möte och dialog med näringslivet anordnad av Upphandlingsenheten. En enkät skickades ut till nuvarande ramavtalsleverantörer, och svaren har använts av Upphandlingsenheten för att utveckla såväl underlag som förfarande. Målet är att nya avtal ska kunna skrivas innan sommaren. Avtalsperioden gäller från och med 1 juli 2016.

Tisdag den 8 mars bjöd Nyköpings kommun in intresserade företag till ett informationsmöte om nya ramavtal för hantverkstjänster. Ett fyrtiotal intresserade hantverkare från många olika yrkesgrupper deltog på mötet, som hölls av Tekniska divisionen och Upphandlingsenheten.

Här får du träffa representanter för Upphandlingsenheten och Tekniska divisionen som berättar om upphandlingen som är på gång.

FAKTA:
Avtalstiden löper på två år med möjlighet till två års förlängning. Frågor kan ställas under upphandlingstiden där svaren är synliga för alla som är registrerade på www.e-avrop.com. Sju dagar innan anbudstidens utgång är det stopptid för frågor och svar.

Anbudstidens utgång är i mitten av april. För detaljerad information och komplett förfrågningsunderlag, se www.e-avrop.com samt www.nykoping.se/upphandling

Nyköpings kommun kommer att följa upp hur såväl beställare som leverantörer efterlever ramavtalen så att det blir rätt kvalitet i alla led.

Följande fackområden ingår i upphandlingen och det är möjligt att lämna anbud på endast ett eller flera områden:
Bygg, el och nätverk, golv, glas, målning, storköksutrustning, vitvaror, tak och beklädnader, ventilation, VS, kyla och kylanläggningar, lås, larm och passersystem, skadesanering samt svets- och smidestjänster,