Ny Utbildningschef för åk 7-9 och gymnasiet

28 oktober 2016

Sedan 1 augusti har positionen som Utbildningschef för åk 7-9 och gymnasiet varit vakant. Nu är rekryteringen klar och Henrik Eriksson har erbjudits tjänsten och tackat ja. 

Henrik Eriksson, nuvarande rektor på Nyköpings högstadium kliver på det nya uppdraget 1 februari 2017. I och med detta kommer en rekrytering till ny rektor för högstadiet att starta framöver.

- Henrik matchar kraven väl för uppdraget, han har dessutom såklart redan stor kunskap i högstadiets frågor. Jag är nöjd med det arbete som Proffice har gjort tillsammans med oss i denna rekrytering med intervjuer och tester. Nu ser jag fram emot att ha ett fulltaligt ledningslag som tillsammans och gemensamt med hela organisationen kan säkerställa god kvalitet för hela Barn Utbildning Kultur, säger Anna Thörn, divisionschef.

Henrik deltar därmed i divisionens ledningslag och kommer att ha sin arbetsplats på staben på Östra Rundgatan.

- Jag är förstås både glad och stolt över att ha fått det här förtroendet. Jag ser fram emot att även fortsatt få vara med och skapa förutsättningar för viktiga utvecklingsfrågor och ta nästa kliv i arbetet för en likvärdig skola för alla ungdomar inom Nyköpings kommun, säger Henrik Eriksson