Gratiskonserter med Weeping Willows och Flens Världsorkester

16 augusti 2016

Weeping Willows och Flens Världsorkester spelar i Nyköping torsdag 18 augusti och fredag 19 augusti. Alla musiksmaker får sitt – och ingen behöver öppna plånboken!

Det är Nyköpings kommun och Länsstyrelsen Södermanland som bjuder publiken på konserterna på Stora Torget i samband med Samtalsfestivalen Forum Nyköping om integration och social sammanhållning.

Torsdag den 18 augusti kl 19 spelar Flens Världsorkester, kända från flera spelningar i Kulturhuset i Stockholm. På fredag 19 aug kl 19.30 spelar Weeping Willows gratis för alla fans. Båda spelningarna sker på Stora Torget och är gratis.

Kort om Weeping Willows:
Weeping Willows är ett svenskt band som gjort sig känt för känslosamma låtar och en bra röst i Magnus Carlsson. Bandet är oerhört omtyckt och låtarna handlar ofta om klassiska ämnen som olycklig kärlek, ensamhet och hjärtesorg. Weeping Willows är mycket populära i Nyköping där de har en trogen publik. Konserten på Stora Torget på fredag kväll blir deras tredje i Nyköping på 7-8 månader.

Se mer information på www.weepingwillows.nu och på facebook https://www.facebook.com/weepingwillows

Kort om Flens Världsorkester:
Flens Världsorkester består av musiker från världens alla hörn och har svarat för flera uppmärksammade konserter.

Världsorkestern skapar nya möjligheter och skapar möten över gränser och ger förståelse utan att tala samma språk. Ledare för Flens Världsorkester är Lutte Berg som har erfarenheter av att spela samman med musiker från världens alla hörn där det  gemensamma språket är musiken.
I orkestern finns musiker från bland annat Sudan, Libanon, Sverige, Italien, Chile, Syrien, Algeriet,Finland och Albanien.

Se mer information på www.flenvarldsorkester.se och på https://www.facebook.com/Flenvärldsorkester