Villan

Villan är en dagverksamhet för personer som inte kommit så långt i sin demenssjukdom. För att komma hit som gäst behöver du ha ett beslut om dagverksamhet från kommunens handläggare. Ansök genom att ta kontakt med någon av våra handläggare.

Om du är nyfiken på vad Villan är men ännu inte har något beslut är du  välkommen att ringa så berättar vi mer om verksamheten. Eller besök oss på torsdagar klockan 13-15. Då har vi öppet hus och visar vad vi kan erbjuda dig som gäst. 

Verksamheten läggs upp efter gästernas önskemål

Till dagverksamheten  kommer man som gäst någon eller några gånger i veckan. Verksamheten läggs upp efter gästernas önskemål. Gästerna bestämmer tillsammans med  personalen vad man vill göra på dagverksamheten. Det är gästernas behov och intressen som styr.

Olika grupper bildas utifrån vad man kan och vill göra. Vi anpassar även verksamheten utifrån anhörigas behov. Kvällsaktiviteter kan också genomföras enligt överenskommelse. Vi äter frukost, lunch och fika tillsammans.

Personal på Villan

Det är vi som arbetar på Villan: undersköterskorna Annika Bergqvist, Carina Bark, Åsa Eriksson och enhetschef Lina Eklund.

Personal med specialistkompetens

Personalen på dagverksamheten består främst av undersköterskor där flera har specialkompetens inom demensområdet.

Vad kostar det?

Kommunens dagverksamhet är gratis och det enda gästerna betalar för är mat och fika.

Resor till och från Villan

Till och från dagverksamheten kan du åka färdtjänst. Personalen hjälper dig att boka dina resor. Du betalar själv kostnaden för resan.

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2018-02-01
Sidansvarig: Lina Eklund