Öppet hus lördag 17 november

Ska du välja till gymnasiet i februari? Då är du varmt välkommen till vårt Öppet hus lördag 17 november klockan 10 - 14.00. Elever, lärare och personal finns på plats för att hjälpa dig med dina frågor samt visa runt i lokalerna.

Nyköpings Gymnasium är den största gymnasieskolan i Nyköping. Vi har elva nationella program - varav fem är yrkesprogram. Vi har också fyra olika introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Hos oss arbetar över 350 personer med att inspirera och motivera, hjälpa och stötta dig att lyckas med dina studier utifrån dina förutsättningar.

På Öppet hus lördag den 17 november mellan klockan 10 och 14 kan du träffa elever, lärare och studie- och yrkesvägledare som berättar mer om programmen, svarar på frågor och visar dig runt i lokalerna. Du kan även få mer information om våra idrottsutbildningar och idrottsprofiler.

På Gripen - Svedelius väg 9, entré sker i den nya byggnaden.

• Barn- och fritidsprogrammet
  • Bygg- och anläggningsprogrammet
  • Estetiska programmet
  • Naturvetenskapsprogrammet
  • Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Teknikprogrammet

På Nico - Västra storgatan 40

• Handels- och administrationsprogrammet
  • Ekonomiprogrammet
  • Vård- och omsorgsprogrammet

På Skavsta - General Schybergs väg

• Flygteknikprogrammet
  • Fordons- och transportprogrammet

Här kan du läsa mer om våra olika program samt vad vi erbjuder dig som väljer att bli elev hos oss.

Uppdaterad: 2018-11-12
Sidansvarig: Annika Broman