Arbeta hos oss

Nyköping ligger vid kusten en timme från Stockholm. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

 Lediga jobb i Nyköpings kommun

Timvikariat inom Barn och utbildning

Vikariat och semestervikariat inom Social omsorg

Jobba i Nyköping på Instagram

Häng med våra medarbetare i deras vardag! Följ @jobbainykoping

 

Vår värdegrund och medarbetarpolicy

Vår värdegrund skapar en gemensam syn på de värden som är viktiga för oss medarbetare och tydliggör vad som förväntas av oss som arbetar i Nyköpings kommun.
Värdegrund för Nyköpings kommun

 

Välkommen att bli en av oss!

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-11-13