Timvikarier inom Social omsorg

Ta chansen och prova på ett av Sveriges viktigaste jobb! Vi söker dig som vill jobba som timvikarie inom äldreomsorgen eller för personer med funktionsnedsättning.

Välkommen att ansöka

Ansök om timvikariat via Visma Recruit.

Ansökan gör du genom att registrera dig och öppna ett konto på jobbsajten Visma Recruit. Första gången du registerar dig och lägger in ditt CV tar det lite tid men den profil du lägger upp sparas tills nästa gång du ska söka ett jobb.

Om du behöver hjälp med Visma Recruit vänligen ring supporttelefon 0771-101 029.

Var finns jobben?

Vi söker vikarier till äldreboende och demensboende, hemtjänst, gruppboende/serviceboende, boendestöd, korttidsverksamhet för barn och unga, personlig assistans och psykosocial verksamhet. 

Kvalifikationer

Du ska vara minst 18 år, behärska svenska språket i tal och skrift, ha datavana och gärna körkort. Du ska ha gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet och har erfarenhet av omvårdnadsarbete. 

Vid intervjun

Om du blir kallad till intervju är det viktigt att du tar med dig betygskopior och giltig ID-handling. För att du ska kunna arbeta som timvikarie inom korttidsverksamheten för barn och ungdomar med funktionsnedsättning måste du ta med ett aktuellt utdrag ut belastningsregistret till intervjun. Utdraget beställer du hos polisen.

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2018-10-15