Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Aktuellt för föreningar

Nyköpings kommun bjuder in Nyköpings föreningar till olika forum under året. Föreningssoffan anordnas vid cirka tre tillfällen per år och flera utbildningar finns även att delta i.

Aktuellt just nu:

  • Föreningsoffa - enkätundersökning

Vi behöver föreningarnas hjälp! Genom att delta i vår enkätundersökning om föreningsträffarna kan får vi hjälp att erbjuda aktiviteter till föreningar som känns angelägna och aktuella. Använd denna länk, sprid den i föreningen, eller scanna in QR-koden med mobilen.QR-kod till enkätundersökning, Föreningssoffa

  • Kompiskortet införs - var med och gör skillnad 

Nu kan din förening/organisation vara med och göra skillnad för människor som har en funktionsnedsättning. Gå med i Kompiskortet som innebär att en person som har en insats enligt LSS (Lagen om service och stöd för vissa funktionsnedsatta) får ta med sig en vän, ledsagare eller släkting gratis på aktiviteter och arrangemang. Läs mer om Kompiskortet här

  • Vaccination mot doping

För att få ta emot bidrag 2018 måste alla idrottsföreningar vara vaccinerade mot doping. Kontroll kommer att ske under hösten 2017 inför utbetalning av bidrag för 2018. Läs mer om vaccination mot doping.

Kärlek till föreningarna
"Nyköpings kommun skulle inte klara sig utan föreningslivet".

Orden i hjärtat är några av de ord som besökare och utställare postade i Nyköpings Arenors monter på Fritids- och föreningsmässan 2017. "Posta kärlek till din förening".

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-12-01
Sidansvarig: Lars Persson