Klart med ny divisionschef

Nu har en ny divisionschef för Barn, utbildning och kultur rekryterats. Inger Fransson, som senast kommer från en motsvarande tjänst i Nykvarn, har erfarenhet av att leda skolledare och driva kvalitetsarbete i flera kommuner.

- Jag är glad att vi har rekryterat Inger Fransson som har fått som huvuduppdrag att förvalta en verksamhet med ordning och reda i organisation och verksamhet samt att utveckla kvalitetsarbetet och arbeta för bättre resultat i skolan. Jag önskar Inger lycka till i det nya uppdraget och välkommen till Nyköping, säger Erik Carlgren, kommundirektör i Nyköping.


Inger Fransson har lärarbakgrund och rektorsexamen. Hon har ansvarat för utbildningsfrågor från förskoleverksamhet till vuxenutbildning. Inger Fransson har arbetat på flera skolor i Stockholm och  Dalarna, men sedan 2005 som verksamhetschef i tre kommuner i Stockholms län: Södertälje, Sundbyberg och Nykvarn.

- Jag är förväntansfull inför det nya uppdraget. Jag ser fram emot att tillsammans med organisationens medarbetare få fortsätta på inslagen väg med fokus på kvalitetsarbete och resultatförbättringar, säger hon.


Den 18 juni tillträder Inger Fransson som ny divisionschef.

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2018-03-23
Sidansvarig: Annika Hedberg