Höstlovet fyllt med aktiviteter

E-sport, bio i bygdegården eller kanske rollerderby. Det finns mycket att välja på som är gratis för höstlovslediga ungdomar och barn i Nyköping.

Alla ska få göra roliga saker på höstlovet vecka 44, oavsett var man bor eller vilka ekonomiska möjligheter man har. Tack vare ett statligt bidrag kan Nyköpings kommun erbjuda en mängd gratisaktiviteter för barn och ungdomar mellan 6 och 15 år. 


Det kommer att ges möjlighet till nya kontakter, utveckling och inspiration, säger Annika Malmström, administratör för förenings- och fritidsfrågor i Nyköpings kommun. 


Aktiviteterna pågår över hela kommunen. Ludgo ordnar exempelvis filmvisningar, liksom Stavsjö, dit bussturer från Ålberga och Kila arrangeras. I Stigtomta kan man sätta på sig pannlampa och gå eller springa en halloweeninspirerad bana i skogen och avsluta med fika.


Andra roligheter är till exempel utställning med skaparverkstad, bad, idrotter, dans, parkour och rollerderby som lokala föreningar ordnar. Läs mer om alla aktiviteter på nykopingsguiden.se/hostlov.


Kontakt vid frågor:

Annika Malmström
tfn 0155-45 74 36
annika.malmstrom@nykoping.se

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2018-10-08
Sidansvarig: Annika Hedberg