Nykopingsguiden.se har fått ett nytt utseende

Tisdagen den 26 september 2017 lanserades en ny version av nykopingsguiden.se! Webbplatsen som är Nyköpings officiella besöksguide för allt du kan se och göra, får bättre funktioner, snyggare utseende och blir lättare att använda.

Om du har en verksamhet inom besöksmål, shopping, restauranger och andra upplevelser i Nyköping kan du synas gratis på nykopingsguiden.se. Och nu har webbplatsen förbättrats, fått mer fokus på bilder och många bättre funktioner.

Nykopingsguiden.se har cirka 400 000 besökare per år

Antal besök på webbplatsen har ökat stadigt de senaste fem åren och kommer högt upp när du söker på till exempel på mat, shopping, evenemang i Nyköping på Google. Det är här du hittar evenemang, tips på utflyktsmål, restauranger och fik, butiker och loppis och alla boendeanläggningar samlat.

Nyhet - Nyköping får en möteslots

En helt ny del på nya nykopingsguiden.se är Mötesplats Nyköping. Det är en sida främst för möten och arrangemang. Det är här Nyköping visas upp som plats för möten. Här kan du läsa om lokaler och arenor och hur du som arrangör kan få hjälp att arrangera stora som små evenemang.

En nyhet är att Nyköping får ett nytt ansikte utåt, en möteslots som ska ta emot förfrågningar. Nyköpings nya möteslots blir Susanna Skatteboe som arbetar på Nyköpings Turistbyrå idag. Nyköpings hotell, föreningen Nysam och Nyköpings kommun har gemensamt tagit fram ett arbetssätt som ska göra arbetet mer effektivt. Förhoppningen är att få fler och större konferenser och möten till Nyköping. 

Välkommen in på NYA nykopingsguiden.se och ta dig en titt!

- Vi hoppas att nya nykopingsguiden.se ska fortsätta vara en plats dit man går när man behöver tips inför helgen eller bara vill ha inspiration, säger Erik Lindhe som är destinationsutvecklare på Nyköpings kommun. Vi kommer att fortsätta utveckla webbplatsen tillsammans med Nyköpings företagare och föreningsliv fortsätter han.

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-10-11
Sidansvarig: Maria Säfverblad