Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Fina utmärkelser till Nyköpings företagare

Det regnar priser över Nyköpings duktiga företagare! Karin Bjärle på PS of Sweden som tillverkar anatomiska träns till hästar, vann nyligen Dagens Industris tävling Gasellsprånget för företagets potential att bli en så kallad Supergasell.

Det innebär att företaget bedöms ha fantastiska tillväxtmöjligheter. Läs om nomineringen här. 

White Guide nominerade även i år Hellmans café i Nyköping i klassen "Värt en resa" för ett bra besöksmål. Läs om det här. Verksamheten växer och Hellmans Café har även smygöppnat sin nya servering Elverket vid Nyköpingsån (där ALMI och NyföretagarCentrum finns).

Lillemor Eriksson, kock på Tessins kommunala förskola i Nyköping, har nominerats som en av tio till Årets Förskolekock i den tävling som White Guide Junior gör för att syna kvaliteten på förskolematen i Sverige. I september vet vi om hon vinner. Även förskolan har nominerats till Årets förskola!

Fredrik Åström, VD på Svenska Kulturpärlor där Pelles Lusthus ingår, har gäster som för tredje året i rad röstat fram Södertuna Slott till årets slottshotell på bokningssajten hotels.com. Grattis till er alla!

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-06-19
Sidansvarig: Linda Kroon