Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Nya parkeringsautomater från 29 mars

Den 29 mars tas fem nya parkeringsautomater i bruk i centrala Nyköping. 

På Allhelgonavägen har två automater ställts ut och parkering är tillåten på Allhelgonavägen mellan Vallarvägen och Ringvägen. Här är avgiften 6 kronor i timmen och man får stå i upp till 24 timmar i följd.

På Östra Bergsgatan kommer har två automater ställts ut. Även här är avgiften 6 kronor i timmen och man får stå i 24 timmar i följd. Parkering är tillåten på delar av Östra Bergsgatan, Stackebergsgatan och Krokvägen.

På Kungsgatan/Västra Trädgårdsgatan har en automat satts upp. Här gäller redan avgiftsbelagda parkeringar på Västra Trädgårdsgatan och Vallgatan. Här får man parkera i två timmar i följd mot avgift 12 kronor i timmen.

Boende i området?

Är du boende i området finns möjlighet att köpa boendebiljett för 300 kronor per månad. Ansök om boendetillstånd hos Tekniska divisionen. Vi kan dock inte garantera lediga platser för boende och det går inte att reservera platser. 

Mer information finns på nykoping.se/parkering eller telefon 0155-24 88 00. 

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2016-03-30
Sidansvarig: Lotta Mattsson
Mer info

Alla parkeringsförändringar som sker är ett steg i förverkligandet av kommunens parkeringsstrategi som beslutades 2011 och som syftar till att förbättra både miljön och trivseln i centrum. Dessutom prioriteras parkering för boende då boendeparkering nu erbjuds på fler platser och i större områden än tidigare.