Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Välkommen till Nyköping på höstlovet!

Bada i ett av Sveriges nyaste badhus, pyssla på Barnkulturcentrum eller hoppa i höet på Palstorps hage. Välkommen till Nyköping på höstlovet vecka 44 (30 okt-5 nov).

Nyköping ligger vid kusten 10 mil söder om Stockholm.

Aktiviteter

Bo i Nyköping-rabatt på Hjortensbergsbadet

Välkommen till Nyköpings nybyggda badhus som öppnade hösten 2016. De modiga, lite större barnen brukar gilla den 93 meter långa vattenrutschkanan. Bebisar och små barn har egna bassänger med leksaker. Nämn koden Bo i Nyköping i entrén så får ni gå två och betala för en under höstlovsveckan. Även på helgen. Se priser, öppettider och vägbeskrivning på medley.se/hjortensbergsbadet

Bo i Nyköping-rabatt på Palstorps hage

Lek- och upplevelsegården Palstorps hage några kilometer söder om Nyköping har höstlovstemat Vinter i skogen. Följ med på skogssafari och lär dig om djurens vinter i skogen, gör din egen fågelmatningsstation och djur-pyssla i lekladan. Korvgrillning med varm choklad och marshmallow-spett. Uppge koden Bo i Nyköping och få 20% rabatt på entrén 28 okt - 3 nov. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Höstlov på Barnkulturcentrum

Temat för veckan (måndag-fredag) är mysrys och spöken! Gör spöken, vildingar, monster och annat mysrys i skaparverkstaden. Det blir också äventyrslek, rysvandring i spökkällaren och spökdisco. Entré 30 kronor.

Se mer äventyr och höstlovskul på nykopingsguiden.se.

Övernattning

Se hotell, B&B och vandrarhem på nykopingsguiden.se

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-10-26
Sidansvarig: Anna Malm