Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Renovering av vattenledning på Bryngelstorpsvägen

Vecka 32 började etapp två av arbetet med att renovera vattenledningen på Bryngelstorpsvägen i Nyköping. De berörda hushållen har fått information i brevlådan.

Vecka 15 började arbetet med att renovera vattenledningen på Bryngelstorpsvägen i Nyköping. Etapp två börjar v. 32. Framkomligheten kommer att vara begränsad under renoveringen, men åtkomsten till hushållen och parkeringsplatserna kommer inte att påverkas.

Som en del i renoveringsarbetet kommer vattnet att stängas av kortare tider för några hushåll i taget. Berörda hushåll kommer att få information i brevlådan innan varje avstängning. Du hittar även informationsbrev här nedan: 

Ledningarna i området är gamla och har haft många läckor. Det här är ett led i arbetet med att förnya ledningarna. Vi förnyar ledningarna genom metoden formpassade rör av PE-material. Metoden är effektiv både ur kostnads- och tidsperspektiv.

Risk för missfärgat vatten

 Under arbetet kan missfärgat vatten uppstå. Det är inte farligt, men undvik att tvätta vittvätt. Kontakta oss om vattnet fortfarande är missfärgat efter en stunds spolning.

Läs fler råd vid missfärgat vatten.

Vid frågor och för mer information
Vi ber om ursäkt för de störningar arbetet orsakar. Vår ambition är att arbetet ska störa så lite som möjligt. Undrar ni över något gällande renoveringsarbetet så är ni välkomna att kontakta:

Entreprenör Scandinavia VA-Teknik AB:

Scandinavia VA-Tekniks projektledare: Börje Karlsson  0470-73 01 37

Kontaktperson på arbetsplatsen: Oscar Lundqvist 0470-73 01 41

Se Svateks webbsida. 

Kommunservice, Tekniska divisionen: 0155-24 88 00

Information

Vattenavstängning 28 juni kl 9.30-15.00

Vattenavstängning 2 maj

Infobrev vattenavstängning med behov av att komma in i huset. 

Infobrev vattenavstängning allmänt (inget behov av att gå in)

 

Dela med dig
Skriv ut