Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) i förskola och skola

För dig som läser till förskollärare eller lärare och ska göra din VFU - här hittar du information om vad vi kan erbjuda just dig! Inom vår förvaltning finns 8680 barn, elever och studenter och här arbetar 1900 personer. Hos oss hittar du skickliga pedagoger som brinner för sitt uppdrag och som ser fram emot att ta emot just dig.

I Nyköping tror vi på en skolutveckling som ger både goda resultat och stärker de värden som kan skapa ett finare samhälle. Vår övertygelse om att satsa på integration, på att bryta barriärer och utanförskap och en skola för alla har resulterat i ”Nyköpingsmodellen”. Vår övertygelse är att vi med den här modellen leder skolan framåt både för den enskilde elevens utveckling och för skolans kvalitet i stort.

Vårt svar på den utmaning som finns i hela landet är att skapa en förskola och skola för alla - som speglar dagens samhälle och där alla möts på samma villkor. En sådan här satsning kan bara möjliggöras genom skickliga och professionella medarbetare, som är trygga förebilder för våra förskolebarn, elever och våra ungdomar. 

Vill du vara en del av detta? I så fall - välj att göra din VFU hos oss! 

Bo och arbeta i Nyköping

Nyköping erbjuder närhet till havet, naturen och till varandra. Nyköping växer. Fler och fler människor har hittat till Nyköping de senaste åren och kommunen växer stadigt för varje år. Att behålla en geniun småstadskänsla samtidigt som vi växer kräver varsamhet och hållbarhet. Detta speglar även vår utveckling inom förskola och skola. 

Läs om Bo i Nyköping. 

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-08-16
Sidansvarig: Annika Broman