Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Teknisk Divisionschef till Nyköpings kommun

Tekniska Divisionen söker en utvecklingsinriktad, tekniskt erfaren och prestigelös Divisionschef. Uppdraget för Tekniska Divisionen är att utföra Bygg- och Tekniknämndens, Kommunstyrelsens och Kultur- och fritidsnämndens uppdrag så att kommunens visioner kan förverkligas.

Arbetsplatsen

Tekniska divisionen består av fyra verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning och Kommunfastigheter. Där utöver finns en projektenhet, ekonomienhet samt en administrativ stab. I divisionen arbetar ca 190 tillsvidareanställda och divisionen omsatte år 2015 drygt 825 miljoner kronor.

Välkommen till en arbetsplats med stor variation!

Arbetsuppgifter

Tekniska Divisionen söker en utvecklingsinriktad, tekniskt erfaren och prestigelös Divisionschef. 

Uppdraget för Tekniska Divisionen är att utföra Bygg- och Tekniknämndens, Kommunstyrelsens och Kultur- och fritidsnämndens uppdrag så att kommunens visioner kan förverkligas. Divisionen ansvarar också för utredningar, byggnation och förvaltning av kommunens anläggningar samt att ge god service till medborgare och kunder.

Tekniska Divisionen har sju avdelningar: Renhållning, Kommunfastigheter, Gata/Park/Hamn, VA, Projekt, Stab och Ekonomi. Som Divisionschef ansvarar du för strategisk ledning, utveckling, samordning samt uppföljning av divisionens alla verksamheter. Som Divisionschef ingår du i Kommunledningen och rapporterar till Kommundirektör. 

I rollen som Chef för Tekniska Divisionen leder du en central och väl fungerande division med kompetenta medarbetare i en expansiv kommun. I rollen som Divisionschef är samverkan en naturlig del av arbetet, både internt inom divisionen och med övriga divisioner inom kommunen såväl som med medborgare och politiker. Du ansvarar för en investeringstung Division där prioritering och resursplanering samt kvalitet och uppföljning av verksamheten är av stor vikt.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som har relevant högskoleutbildning och som arbetat med tekniska frågor i ledande position inom offentlig sektor. Du är van att utveckla investeringstunga verksamheter, genomföra förhandlingar med gott resultat och känner dig bekväm i en roll med många kontaktytor, både internt och externt. Du tilltalas av att kombinera ledarskap, strategiska uppgifter och utveckla verksamhet. Har du erfarenhet av arbete inom samhällsbyggnad är det en fördel.

Välkommen med din ansökan!  Har du frågor är du välkommen att kontakta Linda Wirström på Advice Executive Search som vi samverkar med i detta uppdrag. Du når Linda på telefon 070-207 80 70. Din ansökan, märkt 4677 – Chef Tekniska Divisionen, skickar du till cv@advice-es.com. Urvalet kommer ske fortlöpande.

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsvillkor

Heltid, Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Nyköpings kommun – Tekniska divisionen

Kontaktpersoner

Linda Wirström
Advice Executive Search
070-207 80 70

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-03-13
Sidansvarig: Lisa Karlsson