Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Stora Mötesdagen 2017

- Var med och forma framtiden!

Torsdag 18 maj 2017 är det åter dags för den Stora Mötesdagen. Du inbjuds till en dag då vi tillsammans formar förutsättningarna för företagens framtid i Nyköping.

I Nyköping har vi det många människor drömmer om. Här bor du bra med nära till skola, kultur, fritid och enfantastisk skärgård. Läget är unikt med en timme till storstaden via tåg och motorväg och Europa via Stockholm Skavsta flygplats. Med Ostlänkens snabbtåg runt hörnet spås Nyköping en lysande framtid.

Missa inte chansen att hoppa på tåget för att vara med och forma framtidens Nyköping! Företagare, politikeroch tjänstemän träffas i Pelles Lusthus torsdag 18 maj för att tillsammans dra upp riktlinjerna för näringslivetsutveckling de närmaste åren. På programmet står en beskrivning av Nyköping idag och diskussioner om näringslivets framtid. Din röst är viktig!

För att dagen ska bli så givande som möjligt ber vi dig boka in hela dagen. Senast den 10 maj återkommer vi omdu deltar för- eller eftermiddag. Alla äter gemensam lunch.

Anmäl dig senast 5 maj:

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-04-19