Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Stora tillväxtprojekt gynnar Nyköpings näringsliv

Nyköping har nyligen beviljats två EU-medelsprojekt som omfattar många miljoner kronor. Båda gynnar utveckling och tillväxt.

Projektet Byggchansen ska ge företagen en möjlighet att hitta kompetens bland dem som står långt från arbetsmarknaden. Det ska också skapa en modell som förenklar för byggföretag att slussa in anställningar som utgår från de sociala villkor som ofta ställs i upphandlingar. Projektet leds av Nyköpings kommun och även  Norrköpings och Linköpings kommuner deltar i projektet.  Mer information kommer på Campus Nyköping Företags webbsida senare.

I det andra projektet Energi i Världsklass, deltar aktörer i östra MellanSverige.Een av deltagarna är Studsvik som ska leda ett av delprojekten som primärt handlar om internationell marknadsföring.

Uppdaterad: 2017-06-20
Sidansvarig: Linda Kroon