Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Musikskolans Stöd och Föräldraförening

Vill du stödja Musikskolans ungdomsverksamhet? Välkommen till Musikskolans Stöd och Föräldraförening (SToFF). Stoff finns som Facebook-grupp. Där kan du hänga med i Stoffs arbete för musikskolan.

KONTAKTA OSS!

Är du förälder till en elev som spelar på konserter? Är du ofta på plats när det händer? Då behöver vi dig!

Som förälder till ett barn i musikskolan är du med i vår gemenskap. Du som gillar att baka, kan kontrollera biljetter vid konserter eller på annat sätt kan hjälpa styrelsen inför elevernas konserter eller resor, skicka ett mejl till vår nye ordförande Eva Lundqvist (ordförande efter årsmötet den 8 mars 2016. Stoff, som föreningen kalla sig, har mailadress stoff.nykoping@gmail.com.

Vi söker även nya suppleanter och ledamöter. Vi vill bli fler och bredda oss med arbetsgrupper. Har du tips och idéer så hör av dig. Alla synpunkter är välkomna.

Just nu håller vi på och kikar på möjligheten att ge ut stipendier. 

Vill du vara med och stötta elevernas förening, bli medlem och kanske sponsra en mindre slant. Stöd och föräldraföreningen (SToFF) har egen swish som du kan använda för inbetalning. Swisha till 1233799020 (sparbanken).

Som stödmedlem stöttar du elevernas fortsatta aktiva konsertverksamhet i stadens kulturliv samt föreningen, som är den sammanhållande länken för detta. Du noterar ditt namn och STÖD. Vill du stötta med högre belopp eller som företag sponsra verksamheten går det alldeles utmärkt. Kontakta då ordföranden för mer information. 

Stöd och föräldraföreningen har som huvuduppgift att ta hand om orkesterkassorna och vara behjälplig vid konserter med biljettrivning mm. Musikskolans har en livlig orkesterverksamhet. .

Har du frågor om föreningen? Kontakta ordförande ovan eller via Lena Emmerstrand på musikskolans exp, tel 0155-248765 och mail finns under kontakter på denna hemsida.

Nya styrelsen:

Eva Lundqvist, ordf
Martin Ålund, kassör
Åsa Maritzen, ledamot
Thomas Andreasson, ledamot
Eva Lammes, ledamot
Jorge Campusano, ledamot
John Örnmar, ledamot
Mats Larsson, ledamot
Anna Hake, ledamot 
Paul Kvanta, ledamot 

Mattias Dahlström, adjungerande medlem
Lena Emmerstrand, revisor och sekreterare
Alf Hjertzell, revisor

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-03-24
Sidansvarig: lena Emmerstrand