Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Kurser för yngre barn

För yngre barn erbjuder Musikskolan kursverksamhet inom rytmik och musikaliskt skapande.

Orkesterlek för barn ca 5-9 år

Lekgrupper Orkesterlek vänder sig till barn mellan 5-9 år. Här får barnen möjlighet att uttrycka sig rytmiskt, och lär sig spela enkla toner på mindre instrument i grupp.

Orkesterlekgrupp finns i dagsläget som Brasslek, Stråklek och Träblåslek. Brasslek inriktar sig på instrument som Trumpet, Trombon och Tuba. Stråkleken inriktar sig på instrumenten Fiol, Cello och Kontrabas. Träblåsleken inriktar sig på Saxofon, Flöjter, Klarinett. Samtliga grupperna är på Musikskolan en dag i veckan, ca 45 min. Lekgrupper kostar 200 kr/termin och pågår 12 ggr. Man avslutar termnen med en liten konsert för familjen. Dag och tid kan variera år från år. När du står i kö, får du ett erbjudande om dag och tid när en ny grupp startar.

Småbarnsdans för barn ca 0-4 år

Småbarnsdans är något nytt som kommer finnas i nya Kulturskolan eftersom vi utökar vår målgrupp från 0 år till 25 år. Som riktigt liten elev är det en bra start att utvecklas ifrån inom såväl dans och musik. Övriga möjliga grupper för riktigt små barn 0-4 år kommer vi titta på när våra nya lärare är på plats.

Övrigt kursutbud för yngre barn

Övrigt kursutbud för yngre barn håller på att formas och kommer att vara klart till hösten 2017. Vi uppdaterar med mer information så snart kursutbudet är fastställt. Om du har frågor kring kommande kursutbud för mindre barn, kontakta Lena Emmerstrand på Musikskolans expedition.

 

Musikskolans Sagoport, småbarnsrytmik.

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-06-26
Sidansvarig: Lena Emmerstrand