Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Kursutbud

På musikskolan i Nyköping kan du lära dig att spela instrument och sjunga. Du kan även delta i en orkester eller ensemble. Vi har också utbud för de mindre barnen i form av orkesterlek och småbarnsrytmik för förskolor. 

På musikskolan kan du lära dig spela en mängd olika instrument. 
På sidan "Instrument och sång" kan du läsa om vilka instrument du kan välja mellan.

När du spelar ett instrument kan du även spela i ensembler eller orkestrar som komplement till din pedagogiska enskilda lektionstid. På sidan "Grupper och orkestrar" kan du se vilka du kan medverka i. 

Undervisning och särskilda behov
Musikskolan i Nyköping är till för alla och mycket av vår undervisning sker i små grupper eller individuellt och det ger oss goda möjligheter att skräddarsy aktiviteterna efter personliga behov.

Särskilda behov och funktionsnedsättning är inget hinder för att gå på Musikskolan. Kontakta Musikskolans rektor direkt så gör vi allt vi kan för att anpassa undervisningen till era behov och önskemål.

Kostnad
Kostnaden för ämneskurs är 700 kr/termin. Avin skickas ut i mitten av pågående termin. Hyr man instrumentet av musikskolan tillkommer en avgift på 150 kr/termin i hyra. Man kan enbart hyra stråk- och blåsinstrument.

Om man enbart deltar i orkester, kostar det 200 kr/termin.

Fritidspengen avskaffas januari 2016

Man kan i stället bl a söka bidrag hos Majblomman för barns olika behov så som fritidsaktiviteter, inköp av cykel eller glasögon mm.


Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2016-10-07
Sidansvarig: Ansvarig