Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Crea Futura - en elevgrupp för framtiden

Crea Futura är en elevgrupp och idéverkstad, där Musikskolans elever tillsammans formar en kreativ miljö för framtidens Musik- och Kulturskola.

Musikskolan kan sin barnkonvention. Vår verksamhet riktar sig till barn och ungdomar, och det är viktigt för oss att veta vad våra elever vill ha ut av sin undervisning. Vi lyssnar på deras drömmar och mål, och tillsammans arbetar vi aktivt för att nå dem. Genom Crea Futura får alla elever en möjlighet att vara med och tycka till om saker de funderar över gällande Musik-och Kulturskolan.

Crea Futura-gruppen är en dynamisk diskussionsgrupp där alla som vill vara med får plats. Inför varje möte inbjuds fler elever att delta och komma med förslag på hur vi tillsammans kan utveckla Musik- och Kulturskolan till en plats för drömmar att slå in. Gruppen diskuterar alla typer av idéer, allt från storslagna visioner som tar ett tag att fundera kring, till mindre omfattande förslag. Det kan även handla om att man vill ändra på något i undervisningen, exempelvis att få spela någon annan typ av musik eller instrument. 

Vid frågor eller fundringar kring Crea Futura, besök vår expedition eller kontakta Lena Emmerstrand

 

Välkommen till Framtidens Musik-och Kulturskola i Nyköping!

/Musikskolan genom Lena Emmerstrand

Vår inspiration till Crea Futura grundar sig i FN:s barnkonvention.

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-04-12
Sidansvarig: Lena Emmerstrand